Egy alaptészta készítése https://www.youtube.com/watch?v=Xcc7nB79h3s után megmutatjuk hogyan keverünk mi dekoráló cukormázat vagyis icingot. Egy tojás fehérje kb fél zacskó porcukrot fog felvenni úgy készüljetek alapanyagokkal. Pár csepp ecet vagy ha szeretnétek meg is enni citromlé fényessé teszi a mázat és tartós lesz (antibakteriális hatású). Miután elértük a megfelelő állagot (kontúr- vagy kitöltőmáz) mielőbb zacskókba töltjük meg ne száradjon. A zacskó csücskét egy nagyon éles körömvágó ollóval épp egy tized mm-en vágjuk ki így nem lesz vastag a kinyomott dekorvonalunk.
Legyél Te is sütidekoráló művész!
2014.04.13. 18:58
Cukormáz vagyis icing készítése
Címkék: video icing készítés cukormáz készítés cukormáz mézeskalácshoz
1 komment
A bejegyzés trackback címe:
https://dekorsuti.blog.hu/api/trackback/id/tr46025929
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Noémi Makrányi 2015.05.04. 06:43:56
Hogyan kell szürke cukormázat készíteni?
Utolsó kommentek // Erről beszéltek most